dimarts, 5 de febrer del 2008

Notícia publicada a Lambda València


Carmen G. Hernández dóna suport a Isaura Navarro de cara a les elecciones generals del 9 de març

La dirigent de la FELGTB i ex portaveu de Lambda anirà de número 13 en la llista que encapçala la diputada valenciana per la coalició Bloc-Iniciativa-Verds

L’activista Carmen G. Hernández, coordinadora de l’Àrea de Polítiques Lèsbiques de la FELGTB (Federació Estatal de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals) i exportaveu del Col·lectiu Lambda anirà a la llista, en el número 13, que la diputada Isaura Navarro encapçala per la coalició Bloc-Iniciativa-Verds a la circumscripció de València de cara a les eleccions generals del 9 de març.

La diputada valenciana i candidata del Bloc-Iniciativa-Verds al Congrés per València, Isaura Navarro, va presentar el passat dissabte 2 de febrer en una acte al Jardí Botànic de València les candidatures del “gran acord que aconseguiran garantir la presència d’una veu d’esquerres, forta i sense intermediaris a Madrid”. Navarro va destacar la presència d’independents que s’han sumat a la candidatura com a mostra de suport al projecte del gran acord amb la societat que representa el Bloc-Iniciativa-Verds entre els que citat al periodista, escriptor i diputat en les Corts Constituents Francesc de Paula Burguera, el sociòleg i membre del Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics en Valencià, Rafael Xambó, i la dirigent de la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals i ex dirigent del Col·lectiu Lambda Carmen G. Hernández. “Valorem el seu ampli compromís cívic i la seua trajectòria destacada i a partir d’ara és el nostre compromís polític perquè la seua sabiesa i la seua experència ens permetrà ampliar i millorar la nostra acció política al Congrés dels Diputats”.