dimarts, 5 de febrer del 2008

MOTIUS PER VOTAR: Isaura defensa el NO a la Iniciativa Legislativa Popular del Foro de la Familia en contra de la llei de matrimoni homosexual

“Atendiendo a nuestras sociedades y culturas occidentales, los conceptos de filiación y alianza matrimonial se han ido disociando y han emergido nuevas formas de familias: familias mixtas, adoptivas, de acogida, familias que recurren a la procreación asistida, familias homoparentales. Esto es, la familia nuclear formada por un hombre y una mujer y sus hijos biológicos no constituye más que una parte de la historia de la cultura occidental”


Aquesta frase, que resumeix perfectament quin és el pensament d’Isaura en quant al concepte de família, es va pronunciar en un brillant discurs on demanava el NO a una infame Iniciativa Legislativa Popular (ILP) presentada pel Foro de la “Familia” que pretenia la derogació de l’actual llei de matrimoni per excloure a les famílies de lesbianes i gais. En definitiva, el que demanava la ILP del Foro no era diferenciar coses que són diferents (com sempre diuen). Era un atac a la nostra igualtat i per tant, a la nostra dignitat. Era una iniciativa per tornar a les lleis apartheid, aquelles que volen crear ciutadans i ciutadanes de primera (els del foro) i de segona (lgtb i heterosexuals compromesos). Gràcies, Isaura, per votar en contra del Foro i a favor, una volta més, de la dignitat de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals.

Text complet de la intervenció, fes clic ací