divendres, 7 de març del 2008

ISAURA CONDEMNA L’ASSASSINAT D’ISAÍAS CARRASCO I ANUNCIA QUE SE SUSPENEN ELS ACTES DE CAMPANYA

La diputada valenciana i cap de llista del Bloc-Iniciativa-Verds al Congrés per València, Isaura Navarro, ha expressat avui la seua ferma condemna de l’atemptat terrorista que ha costa la vida de l’ex regidor socialista de Mondragón (Gipuzkoa) Isaías Carrasco i ha demanat a la banda terrorista ETA que “abandone la violència terrorista sense condicionaments”. Navarro també ha manifestat les seues condolències a la direcció del socialistes d’Euskadi i al poble basc davant “el nou exemple de barbarie terrorista”.

Isaura Navarro ha reclamat a la resta de les formacions polítiques que “la salvatge violència terrorista no s’instrumentalitze per a traure rèdit polític i ensombrir la campanya electoral ” i ha demanat als ciutadans que “acudisquen massivament a les urnes el pròxim diumenge per a rebutjar la violència de tot tipus”. En este sentit, “el Bloc-Iniciativa-Verds demana un vot valent i decidit contra la violència, el terrorisme, la por i les imposicions”, ha explicat.

Navarro ha explicat que la candidatura del Bloc-Iniciativa-Verds ha decidit suspendre immediatament tots els actes electorals previstos esta vesprada